Even voorstellen

Welkom bij LieveheersVlinder!

De plek waar positiviteit, verbinding, eenvoud en creativiteit hand in hand gaan. Waar bijzondere momenten tastbaar worden gemaakt en waar u verstelt zult staan van uw eigen kracht!

Natuurlijk hoeft u dat niet alleen te doen, ik ga u daarbij helpen.

Mijn naam is Jacqueline van de Wiel. Ik ben van oorsprong kraamverzorgende en later ging ik in de kinderopvang werken en heb daar 30 jaar ervaring in. Elf jaar geleden nam ik al mijn ervaring mee in LieveheersVlinder... hier kwam alles samen en elke dag leer ik nog steeds bij. (Opleidingen)

Mijn missie is om precies daar blijdschap te brengen waar zwaarte heeft geheerst. Juist na een moeilijke periode besef je je ineens hoe eenvoudig geluk kan zijn. Alleen als je de zon én de schaduw hebt ontmoet, ben je werkelijk in staat om de juiste balans te vinden.

 

Vanuit mijn ervaring, enthousiasme en nieuwsgierigheid ben ik me gaan verdiepen in het sociaal-emotionele proces. Ik ben inmiddels gespecialiseerd in het op laagdrempelige en creatieve wijze op zoek gaan naar het waarom achter bepaalde klachten, gedragingen of situaties.

 

 

In mijn eigen gezin heb ik te maken gehad met pittige emoties door verlies en rouw. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is om een veilige thuishaven te hebben, waar alle emoties vrij hun ruimte mogen hebben. Ik heb geleerd dat geluk in de kleine momenten schuilt. 

Het gezin is een speciale, veilige en sterke plek, waar je jezelf mag zijn. Waar je na een lange dag weer bij kunt tanken. Die veilige thuishaven waar iedereen zijn emoties kan uiten, waar je elkaar motiveert en welke een stabiele factor vormt in het leven! Deze thuishaven fungeert als een veilig vangnet. Een plek waar je even niets hoeft en waar je je even niet sterk hoeft te voelen. Een plek waar je elkaars spiegel bent en van elkaar kunt leren. Een plek waar je met je huisgenoten kunt oefenen in hoe je jezelf beter kunt presenteren, zonder directe gevolgen.

 

 

Al is er maar één gezinslid niet in balans, kan dat invloed hebben op het hele gezin. Heeft u, uw kind of uw gezin een positieve boost nodig? Neem dan contact met mij op, ik informeer u graag over de mogelijkheden.