Geluksvogeltje

Een vogeltje gemaakt voor voorspoed, met een klavertje vier in de snavel. Geluk in het leven en de liefde. Geluk zit in kleine dingen, in het moment van de dag. Je kunt geluk niet vinden en het is ook nergens verstopt. Geluk zit in het heden...  Pluk de vruchten dus vandaag en niet morgen, straks of later. Het laat zich niet vangen in de tijd. Geluk is met je in het heden... toekomst of verleden zeggen hem niets. Carpe Diem!

Ze zijn te bestellen in elke kleur naar wens… ik heb zeker 40 kleuren waar je uit kunt kiezen… alle kleuren van de regenboog…  in meerdere tinten. De vilt is in supermooie kwaliteit en 100% wolvilt.

De bedeltjes, de kleuren van het lijfje, de vleugels en het draad zijn zelf te kiezen. Het staartje en de kralen aan de draad, stel ik voor je samen, passend bij de door jou gekozen kleuren.

De producten zijn aan uw winkelwagen toegevoegd

 

Hoe werkt het samenstellen:
U kunt bij het bovenste LieveheersVlindertje uitproberen welke kleurencombinatie u mooi vindt. Als u tevreden bent met het resultaat, dan dient u de door u gewenste kleuren nogmaals te selecteren bij het tweede LieveheersVlindertje op deze pagina, waar u ook alle andere gewenste opties op kunt geven. Dit LieveheersVlindertje zal niet veranderen als u een kleur selecteert, maar de juiste gegevens worden wel besteld. Let op:We hebben de kleuren die u ziet zo goed mogelijk proberen weer te geven, maar door uw beeldscherminstellingen kunnen de kleuren in het echt iets afwijken van de kleuren op uw beeldscherm.

lijfje

 

Vleugels

 

Vleugels (binnenin)

 

Kleur garen

 

GeluksVogeltje


geluksvogeltje22
P1010365

Prijs24,50 €
Standaard prijs:
Kleur lijfje
Kleur vleugels
Kleur vleugels (binnenin)
Kleur garen
Bedeltje 1 (onderaan)
Bekijk de bedeltjes hier
Bedeltje 2 (onderaan)
Opmerkingen