Soorten lieveheersVlindertjes

Een vilten LieveheersVlinder:

Een vilten LieveheersVlinder wordt met de hand gemaakt van 100% wolvilt. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar en ze zijn te bestellen via de webshop. In de handjes of op het buikje zit een een klein verzilverd engeltje met een edelsteentje of een metalen bedeltje. De vilten LieveheersVlinder wordt geleverd in een organzazakje met een cadeaukaartje.

Waarvoor gebruikt u de LieveheersVlinder?

- Bewaar een plukje haar, melktandjes of een ander kleine herinnering in een BewaarVlindertje.

- Een welkomstkadootje voor bij een geboorte

- Twee LieveheersVlindertjes als huwelijkskado

- Als talisman aan je spiegeltje in de auto

- Als herinnering aan een dierbare

- Een hart onder de riem voor je beste vriendin of bij het examen van je neefje

- Als je op ziekenbezoek gaat... kracht geven aan je zieke buurmeisje wat in de couveuse ligt

- Als gelukskadootje of gewoon zomaar.

Voor nabestaanden bestaat de mogelijkheid om in het lijfje van een LieveheersVlinder een klein zakje met as en/of een plukje haar van een dierbare in te bewaren. Er kan ook gebruik gemaakt worden van persoonlijke voorwerpen, zoals een sieraad, trouwring, een mooie knoop van een lievelingsblouse of een ander persoonlijk aandenken. Wees daarin vooral creatief! 

 

Ik werk samen met www.yolandesign.nl  Zij maakt mooie gedenksieraden. Zo kunt u een LieveheersVlinder een gedenksieraad laten vasthouden. Voor bestellen, prijzen en mogelijkheden, zie websites. Mocht u kiezen voor bovenstaande bedrijf dan is het van belang om het gedenksieraad op tijd te bestellen zodat deze dan door mij verwerkt kan worden. U kunt er ook voor kiezen om het sieraad rechtstreeks naar mij te laten verzenden, ik heb persoonlijk contact met dit bedrijf.

Een LieveheersVlinder van fimoklei:

Er zijn ook prachtige handgemaakte LieveheersVlinders van gemarmerd fimo-klei verkrijgbaar. GeluksEngeltjes in verschillende uitvoeringen. Leverbaar in bijna elke gewenste kleur en verzilverde vleugeltjes. U kunt kiezen uit een hangertje, oorbellen, een bedel- of een tashanger. Voorbeelden zijn te vinden in de webshop.

Speciale mogelijkheden:

In de fimoklei kan de as van een dierbare verwerkt worden. Op deze manier heeft u een persoonlijke LieveheersVlinder als aandenken. U kunt ervoor kiezen om de as door de fimoklei te vermengen of de fimoklei er op het laatst doorheen te rollen. Bij beide varianten wordt de fimoklei afgewerkt met een vernislaagje, dus er kan niets meer gebeuren met de as.

Wilt u graag een LieveheersVlinder bestellen? Stuur mij dan een mail met uw specifieke wensen of neem een kijkje in mijn webshop. Wil u graag meer informatie of een specifiek wens laten verwerken dan kunt u contact met me opnemen. Niets is vreemd… ik denk graag met u mee!