Personaliseren of asverwerking

De producten van Lieveheersvlinder kunnen ook gepersonaliseerd worden, dat wil zeggen dat er op een bepaalde manier een persoonlijk voorwerp toegevoegd kan worden. U kunt hierbij denken aan een tandje van een kind, een haarlokje of een trouwring. Het kan dan verwerkt worden binnen in een LieveheersVlindertje, of bijvoorbeeld als hanger gebruikt worden. Ook bestaat de mogelijkheid om in het lijfje van een LieveheersVlinder een klein zakje met as van een dierbare te verwerken.

Het is ook mogelijk dat er as in een hangertje of van polymeerklei wordt verwerkt. Op deze manier heeft u een persoonlijk aandenken.

Bij asverwerking in een engeltje van polymeerklei , kan de as op 2 manieren verwerkt worden:  U kunt ervoor kiezen om de as door de polymeerklei te vermengen of de polymeerklei er op het laatst doorheen te rollen. Bij beide varianten wordt de polymeerklei afgewerkt met een vernislaagje, dus er kan niets meer gebeuren met de as.

 

Bij bestellingen met asverwerking of personalisering, zorgt de klant ervoor dat de as of het persoonlijke voorwerp bij LieveheersVlinder terecht komt, zodat deze verwerkt kan worden. De as wordt gezeefd geleverd in een klein zakje of bakje voorzien van naam, adresgegevens en ordernummer. Evt. verzending via de post is op eigen risico, en wordt aangetekend verzenden aangeraden. Lieveheersvlinder zal de producten met asverwerking ook altijd aangetekend verzenden, wanneer u ervoor kiest om de bestelling te laten verzenden.

U kunt zelf uw LieveheersVlindertje dat bedoeld is voor asverwerking of personalisering online samenstellen. Een overzicht van de producten voor asverwerking of personalisering kunt u hier vinden.

Maar als u het prettiger vindt om hiervoor bij mij langs te komen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt contact met mij opnemen om een afspraak te maken.