Kristalhealing

 

Stilte in je hoofd
Stilte in hart
Vind antwoord op al je vragen
En maak een nieuwe start

 

kristalfoto2

Hoe zou het zijn als je dag precies is zoals je wenst? Dat de wet van aantrekkingskracht je precies brengt zoals je zou willen. We weten vaak precies wat we willen, maar is het praktisch gezien een ander verhaal. Je zou graag anders willen, maar je weet niet hoe je dit in gang kan zetten of waar je moet beginnen. 

Een kristalhealing kan je helpen om je eigen intuïtie te versterken, zodat je de wet van aantrekkingskracht kunt ombuigen. Alle ruis om je heen verdwijnt en de focus ligt op datgene wat van belang is. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen te gaan liggen, genieten van de rust en de muziek of misschien val je wel in slaap. De edelstenen helpen door een lichtje te schijnen op je innerlijke intuïtie, zodat je ineens weet wat je te doen staat bij lastige situaties. Op deze manier zijn we in staat om het de volgende keer zelf te kunnen oplossen of zelfs een volgende keer kunnen voorkomen.

 

 

kristalfoto3

In de basis bestaat ons lichaam uit mineralen als bv. calcium, fosfor en magnesium. De basis van edelstenen en bloesemremedies bestaat uit dezelfde mineralen. Dit betekent dat ze allemaal uit dezelfde elementen bestaan en dus resoneren. Tijdens een healing zullen ze dan ook als lichaamseigen stoffen ervaren worden. In tijden van disbalans in ons lichaam zullen zij deze opsporen, helen en tegelijkertijd onze eigen krachtbronnen in onszelf wakker maken. Een soort innerlijke vitaminenboost.

 

De kosten voor deze kristalhealing zijn € 75,- per keer, incl. BTW.
De sessie zal 1½ tot 2 uur in beslag nemen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je me altijd bellen of mailen. Ik kijk uit naar je komst.