Workshop amulet of sieraad maken

In deze workshop ga je aan de slag om een mooi en uniek cadeau of herinnering te maken voor een speciaal iemand. Misschien wil je iemand een hart onder de riem steken of wil je een vriendschap bezegelen met een uniek cadeau. Of je wil graag een speciale herinnering aan een dierbare hebben en in een sieraad met je meedragen. 

Jouw amulet of sieraad neem je aan het einde van de workshop helemaal af mee naar huis. Bakken, vernissen en bv. verwerken in een sieraad doen we allemaal samen. Het wordt mooi ingepakt. Ik help je bij alles waar ik kan. 

Ik heb ervaren dat deze workshop heel erg helend kan werken. Tijdens de workshop raken we in gesprek en komen er mooie herinneringen naar boven. Een mooi moment met een lach en een traan. Dit is ook erg bijzonder om als groep iets te maken (bv. alle kleinkinderen van oma of een vriendengroep die een herdenking voor een vriend wil organiseren)

Ps. Je kunt as van een dierbare meenemen, deze kan verwerkt worden in de polymeerklei. Of denk aan een mooie zwerfkei van die ene vakantie bijvoorbeeld. 

 

Workshop 'Amulet of Sieraad maken'

Duur workshop : 2,5  uur
Kosten workshop : € 27,50 p.p.
Grootte van de groep : Eén op één of max. 2 personen in praktijk of max. 7 personen op locatie ( reiskosten in overleg)
Locatie workshop : In de praktijk of op locatie... bv. bij je thuis
Betaling : voorafgaand aan de workshop

Inclusief :

Exclusief:

alle reguliere materialen, koffie/thee en wat lekkers

gebruik van stenen of doosjes (hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht)